Pemberitahuan

Kebonagung 26 April 2018 09:00:25 WIB

Info Kebonagung hari ini:

*WORO WORO SEDULUR....* Tak Kandani bro eneng kabar anyar, Kabeh *POLISI sak Indonesia* arep ngelaksanake *“Operasi Kepolisian Sandine Patuh 2018″* Bareng2 .. InsyaALLAH mulai Dino Kamis Legi sesuk.. Wiwit tanggal *26 April tekan 09 Mei 2018* ( 14 dino ) Makane ..Nek saiki akeh operasi utowo pemeriksaan yo ojo kaget karo shock .. Trus ojo muni2 .. “Polisine nggolek2 .. !!!!! Operasi iku *tujuane* iso nemoke motormu .. Motore tonggomu, kancamu, pakdemu, simbahmu, seng ilang .. seng dimaling .. Sekalian nertibke masyarakat .. *Program Operasi* iki luweh mentingke kegiatan PreEmtive lan Preventive seng didukung penegakan hukum kanggo pelanggaran lalu lintas seng marai nyebabke Kecelakaan Lalulintas & Kejahatan Kendaraan .. *Operasi Patuh iki di back up TNI karo POM TNI sak Indonesia...* Lha mulai saiki Sampekke neng Sedulurmu, Tonggomu, Gurumu, Koncomu, Pacarmu, Dosennmu,  supoyo nglengkapi dokumen kendaraane (SIM karo STNK)

Harap menjadikan periksa dan selalu waspada !

Komentar atas Pemberitahuan